Poveste cu proşti

 

La un moment dat americanii au descoperit că pe cerul lor se află tot felul de obiecte zburătoare neidentificate. Așa că au început să le dea jos. În mod suspect și chinezii au observat că cerul lor e brăzdat de tot felul de ciudățenii pe care s-au apucat să le dea jos. Rușii au făcut o ședință ultrasecretă hotărându-se să dea și ei jos obiectele neidentificate de pe cerul lor.Zvonurile au circulat repede. În scurt timp polonezii s-au prins și-au început să vâneze obiectele necunoscute de pe cerul lor. De fapt, peste tot în lume oamenii s-au apucat să vâneze ciudatele obiecte apărute de niciunde.

La TV situația se agrava întrucât, pur și simplu, toată lumea vorbea despre obiectele neidentificate. Indiferent de emisiune. Chiar și cele mondene vorbeau despre „căsătoriile nereușite din cauza apariției pe cer a obiectelor neidentificate”. La sport se vorbea doar despre „obiectele ciudate căzute pe stadioane”. Nu mai aveai la ce să te uiți. Doar rubrica meteo rămăsese intactă. Iar oamenii, sătui de OZN-uri, se uitau doar la meteo.

A fost totuși o întâmplare neplăcută. Într-o seară prezentatorii de pe toate posturile au anunțat că a doua zi urma să ningă și că va fi un ger de nedescris. Oamenii s-au îmbrăcat gros, și-au luat lopeți și sare în mașină deoarece, de când cu OZN-urile nimeni nu mai lucra nimic. Toți spuneau că se protejează. Doar că, mare le-a fost mirarea oamenilor când au constatat că, în loc de ger și ninsoare a fost cald. Vreo 15 grade și un soare strălucitor, ca de vară. 

Mare le-a fost supărarea oamenilor. Cum e posibil așa ceva? Și, cum evenimentul s-a precipitat, un post TV a anunțat un talk show cu toți meteorologii. Postul a dat lovitura întrucât toată lumea s-a înghesuit să prindă emisiunea. Erau toți meteorologii strânși acolo în timp ce prezentatorul se comporta ca un mic inchizitor.

„Asemenea erori nu se petreceau nici în vremurile în care nu era tehnologie. Cum e oare posibil așa ceva?”

Marea majoritate a meteorologilor dădeau răspunsuri evazive, vorbeau despre fronturi atmosferice necunoscute sau despre ipoteze care mai de care mai ciudate. Asta până când, un meteorolog respectat a luat cuvântul și-a spus-o pe șleau:

„Păi noi avem posibilitatea să facem prognoze exacte, dar cum naiba să mai faci prognoză în condițiile în care nici nu reușești să înalți balonul meteorologic pe cer și vine armata să ți-l doboare? Nu vedeți că lumea a luat-o razna???”

„Dezavuăm!” - a spus prezentatorul cu ochii ieșindu-i din orbite, cerând în regim de urgență publicitate!
Un produs Blogger.