Hersh loveşte din nou

După ce farsa cu OZN-urile s-a fâsâit, Seymour Hesh lovește din nou, de data aceasta într-un interviu acordat Berliner Zeitung. „Sabotajul NordStream s-a făcut de către SUA și Norvegia deoarece războiul din Ucraina nu mergea bine, iar Biden a vrut mai degrabă să-i vadă pe nemți tremurând decât întrerupând sprijinul pentru Ucraina. SUA și Norvegia au fost unite în această operațiune de dorința de a bloca gazul rusesc în facvoarea gazului lor mult mai scump”.

Hersh este efectiv tăios, arătându-le nemților în față cât de idioți sunt în condițiile în care ascultă de păpușa telecomandată Scholtz.

După cum se știe ciudata aia care joacă rol de purtător de cuvânt al Casei Albe a spus că ancheta lui Hersh „este o ficțione completă”. Jurnalistul ele răspunde spunând că informațiile le are de a „ o persoană care știe destul de multe despre ceea ce se întâmpla". Nu pot dezvălui persoane, evident”. De asemenea, afirmă că mulți dintre membrii executivului americanu nu au habar de acțiune, aceasta fiind opera exclusivă a lui Biden împreună cu cei de la CIA: „Sunt ferm convins că mulți de la Casa Albă ar dori ca domnul Burns (directorul CIA) să aibă o replică” - a mai spus el. Iar Burns, în mod evident, tace. Tăcerea însă nu absolvă Casa Albă și SUA de comportament terorist. Și nici măcar OZN-urile imaginare nu pot face asta. Treptat, adevărul va ieși la suprafață, iar SUA și Norvegia se vor dovedi națiuni teroriste.

Un produs Blogger.