Eterna şi fascinanta prostie nemţească

Analena Burbock, Ministrul de Externe al Germaniei a spus într-o intervenție că Rusia se află la ... sute de mii de kilometri depărtare față de Germania. Totuși, cât de prost trebuie să fii ca să nu ai habar de geografie nici cât un repetent de clasa a cincea? Vaca asta e persoană de decizie, poate declanșa oricând un război mondial. Nu, Europa nu va muri din cauza vreunui atac extern, ci se va sinucide din cauza propriei prostii.

***

Tot din prostia nemțească: idioții nu sunt dispuși să semneze contracte de furnizare de GNL pe termen lung deoarece, în conformitate cu narațiunea lor eco-tâmpă, în cinci ani ... nu vor mai folosi combustibili fosili. Da, da, ați citit bine! Ăștia în continuare sunt convinși că în doar 5 ani își vor rezolva problemele energetice producând energie din naiba știe ce. Partea frumoasă e că tovarășii chinezi tocmai ce-au încheiat cu Qatarul un contract de furnizare pe ... 27 de ani! E un contract gigant pe termen lung pentru că ăia știu că va fi mereu nevoie de energie. Doar nemții cei cretini se hrănesc cu flatulențe care, bag de seamă că le-au cam dat halucinații.

P.S. Rusia, prin alianța cu Iranul, controlează primele două rezerve de gaz ale lumii. Qatar, pe care l-au luat la pachet chinezii, are a treia rezervă. Vă gândiți că a patra rezervă o fi cu noroc pentru nemți? Poate. E Arabia Saudită, dar tot chinezilor le dă. Și nemții? Ei, rezistă ei vreo 5 ani până trec la minunea verde. Verde de Paris! 

Un produs Blogger.