Carne artifficială

FDA a avizat comercializarea și consumul de carne artificială în SUA. După ce au nenorocit lumea cu vaccinurile, jigodiile de la FDA distrug acum orice urmă de speranță a oamenilor într-o viață normală. În mod evident nu aveau cum să se evalueze eventualele probleme produse de carnea artificială, doar că ne-am obișnuit de la vaccin: s-a dat ordinul, se răspunde cu „să trăiți!”. 

Motivul pe care-l invocă toată prostimea este că „suntem opt miliarde și trebuie să ne hrănim cu ceva”. E șablonul pe care-l veți auzi și la noi cât de curând. Problema însă e falsă. Carnea artificială - la fel ca și energiile așa-zis regenerabile - are un preț de producție mult mai mare decât carnea normală. Iar aberante „binefaceri” pe care le-ar aduce mediului sunt la fel de false ca și cele din zona regenerabilelor. În fapt, carnea artificială este o afacere a unor șmecheri care, „cu voie de sus”, vor să elimine proteina naturală din alimentația omului pentru a-l face dependent de câteva surse de hrană. Așa cum acum ne impun prețuri mari la energie pentru a face viabile din punct de vedere economic aberațiile lor energetice care produc infinit mai mult rău, la fel vor face și cu mâncarea: o vor scumpi aberant astfel încât carnea artificială să devină viabilă din punct de vedere al prețului.  Este o re-inginerizare a societății în vederea gestionării eficiente a masei de sclavi. 

Sub nicio formă carnea respectivă nu e carne, ci o chestie absolut falsă, care într-un târziu își va dovedi efectele nefaste asupra sănătății omului. Doar că la acel moment nu prea vei mai avea ce să faci deoarece societatea va „avansa” atât de mult încât nu va mai exista cale de întoarcere.

Un produs Blogger.