Actualizare război

Apar primele semne ale nesupunerii populației în Harkov și Zaporoja unde înțeleg că au fost organizate mai multe proteste împotriva conducerii de la Kiev. Populația Ucrainei s-a imunizat la propaganda dementă a lui Zelenskyi care spune orice mai puțin adevărul. Care adevăr? Păi, spre exemplu, că toată nebunia de care au parte oamenii e cauzată de refuzul său(și al înaintașului său, care acum stă la căldură în Londra) de a aplica Acordul de la Minsk! 

Infrastructura Ucrainei e la pământ. Rușii au lovit nu doar infrastructura electrică, ci și pe cea de încălzire(localitățile ucrainene au încălzire centralizată). Asta înseamnă că în această iarnă în Ucraina se va tremura de frig pe întuneric. De ce pe întuneric? Pentru că infrastructura energetică rămasă în picioare nu mai face față și e o chestiune de zile sau chiar ore până la blackout-ul total. 

Priviți cu atenție și judecați. Ce anume s-a câștigat? Absolut nimic! Se va câștiga ceva? Nu, doar se va pierde imens deoarece să refaci infrastructura e o nebunie! Și când te gândești că tot coșmarul provocat bieților oameni e cauzat de un comediant tembel pentru care efectiv orice pedeapsă e prea puțin. 

De ce vă spun toate acestea? Pentru că primele patru poziții în statul român sunt ocupate de niște proști inconștienți, iar ministerele sunt ocupate de alți prostovani. Prostia asta cocoțată în vârful țării se poate dovedi dezastruoasă. Aici e pericolul!

Un produs Blogger.