Pe scurt

* Yuanul și rubla vor înlocui dolarul în Pakistan(https://english.almayadeen.net/news/politics/yuan-and-ruble-to-replace-dollar-in-pakistan:-pakistani-offi)

* Ați auzit că Xi Jinping a fost arestat la domiciliu? Sigur ați auzit! I-ați crezut pe propagandiști? Cei care au răspuns afirmativ acestei întrebări ar trebui să meargă să-și ia certificat de prost.

* Producția companiei Kalașnikov a crescut cu 40%. Culmea, nu operațiunea din Ucraina e motivul, ci cererea la export!

* UE a interzis importurile de săpun și de hârtie igienică din Rusia. E limpede ce urmează: în câteva luni vom scoate arma secretă împotriva rușilor: putoarea medievală. Rachetele le mai interceptezi, dar ce te faci cu mirosul de hoit nespălat, că nu-l poți opri cu nimic. Și dacă nici hârtie igienică nu e ... vă imaginați ce iese. Aveți rezerve?

* Ca să înțelegeți că ceea ce urmează nu e de joacă, vă voi spune că patru nave rusești și patru nave chineze, însoțite de două submarine de suport au intrat în Zona Exclusivă Americană, la nord de insula Kiska. Trei dintre nave aveau la bord rachete Kalibr cu încărcătura nucleară. După ce au fost detectate de US Navy, navele s-au răspândit în direcții diverse, cel mai probabil executând un exercițiu de dinainte stabilit. Ce-i cu zona aceea? Acolo se află o bază stealth a SUA și jocul pare a face parte dintr-un scenariul de genul „v-am văzut, știm ce faceți”. E interesantă coordonarea ruso-chineză!

* Merkel le-a spus apăsat idioților din  politica actuală să nu cumva să creadă că Putin glumește atunci când amenință cu arma nucleară. În ciuda tuturor nefăcutelor lui Merkel, cel puțin a avut capul pe umeri. Iar ceea ce spune acum sper să fie receptat de idioții utili ai planetei. Altfel va fi jale.

Un produs Blogger.