Un precedent periculos

Putin a acuzat oficial anglo-americanii pentru sabotajul asupra conductei de gaz. De asemenea, au cerut reunirea în regim de urgență a Consiliului de Securitate al ONU, dar Franța a amânat cu o zi.  Situația e critică și vă voi explica de ce.


Până acum ieșirea în apele internaționale era considerat de orice dezvoltator ca o binefacere: părăseai reglementările uneori absurde ale statelor și intrai în zona internațională, unde reglementările erau mai laxe și puteai face ce vrei. De la conducte de gaze la terminale petroliere în apele internaționale, absolut orice era posibil. 


Odată cu sabotajul, s-a terminat și cu securitatea care era înțeleasă de la sine. Acum, apele inetrnaționale reprezintă un pericol extrem deoarece orice idiot e liber să detoneze tot ce întâlnește în cale. În ceea ce-i privește pe americani, sunt atât de tâmpiți încât efectiv nu înțeleg consecința acțiunilor lor. Așa cum forțarea „autodeterminării și a independenței” în Kosovo s-a constituit într-un precedent pentru absolut tot ceea ce s-a întâmplat în Ucraina, la fel se va întâmpla cu elementele de infrastructură extrem de sensibile pentru SUA. Nu vă gândiți doar la cablurile submarine la care se gândește toată lumea. Din acest moment orice se mișcă în apele internaționale e în pericol. Iar consecințele nu se vor lăsa așteptate!

Un produs Blogger.