Marele Război al sfârşitului bate la uşă

 Începe nebunia totală. Forțele occidentale au hotărât să treacă Rubiconul în conflictul din Ucraina, prin decizia de trimitere a unei cantități imense de armament greu acolo. Este vorba de un total de aproape 600 de tancuri moderne și peste 1000 de blindate, avioane din partea Finlandei(care, iată, face pasul la ofsaid!). SUA urmează să trimită M2 Bradley. Care-i treaba?

Întreg Occidentul joacă pe-o singură carte: înfrângerea Rusiei în Ucraina, uitând că Rusia nu poate fi înfrântă. Și nu poate fi oprită pentru că asta înseamnă dispariția ei de pe hartă. Trebuie să fii extrem de naiv să crezi că țara cu cel mai mare arsenal nuclear din lume poate fi ștearsă de pe hartă prin farsa unor yankei. 

Ce se va întâmpla? Cel mai probabil întreaga industrie rusă va fi trecută în regim de război, mobilizarea va continua, iar cei care aprovizionează Ucraina vor fi trecuți pe lista țintelor imediate. În caz de probleme majore, Rusia nu va avea niciun stres în a utiliza arma nucleară în Ucraina. Iar dacă gluma continuă o va trimite și țintelor identificate. 

Pe ce se bazează americanii? Pe retorica ieftină pe care-o fac publicațiile lor controlate? E zero. Rusul odată scos din bârlog va fi imposibil de întors de-acolo. Veți vedea că am avut dreptate!

Un produs Blogger.